Skip to content

Medewerker Bediening bij Jeff & Jill

Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Enschede, Zwolle, Haarlem, Zandvoort, Heerenveen, Groningen, Zeeland, Noord-Holland, NederlandHORECA

Functieomschrijving

Hé Jeff óf Jill,


Krijg jij energie van het werken in de horeca, hou je van afwisseling en heb jij aantoonbare ervaring in de bediening of bar? Dan ben jij bij Jeff & Jill Uitzendspecialist aan het juiste adres.


Jeff & Jill zet landelijk het beste personeel in voor uiteenlopende professionele opdrachtgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cateraars, restaurants, hotels of Airports.


Als medewerker bediening bij Jeff & Jill heb je een leuke en flexibele (bij)baan, want je werkt alleen op de dagen dat jij kunt werken. Je bent multi-inzetbaar en hebt dus ook veel afwisseling in je (bij)baan. De ene dag sta jij op een druk terras in de stad, waar je de volgende dag aan het werk bent op een groot evenement.


Naast de ervaring die jij opdoet gedurende jouw werkdagen bieden we jou graag de kans jezelf te blijven ontwikkelen binnen jouw functie. Zo is het mogelijk, online en wanneer het jou uitkomt, certificaten te behalen op het gebied van gastheerschap.Vereisten

  • Je bent van nature een echte aanpakker
  • Je bent gastvrij ingesteld
  • Je bent een gedreven medewerker met een ‘can do’ mentaliteit
  • Je werkt gemakkelijk in een team
  • In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré

Herken jij jezelf of iemand anders in de bovenstaande (bij)baan-vacature? Schrijf je dan snel in (kan al in 1 minuut!) door te reageren middels de blauwe knop onderaan of naast deze vacature of deel hem met je vrienden!

of